Anmeldelse av Linedanser - Stavanger Aftenblad

vis

"Vellykkett vri til norsk" - terningkast 5

"Hennes beste album, men hun git ut alt for få!" Terningkast 5 og lovord fra Stavanger Aftenblad! Les den strålende kritikken av Camilla Myrås album Linedanser her.

vis

"Cecilie" får Terningkast 5

Singelen "Cecilie får terningkast 5 og kåres til ukens singel! På kvinnedagen 8.mars lanserte Camilla singelen "Cecilie". "Cecilie" har nå fått terningkast 5 og blitt kåret til ukens singel av Stavanger Aftenblad. Nå gleder vi oss til å lansere videoen som i disse dager produseres ferdig av musikkvideokunstner Thomas Mortveit. Det er mye å glede seg over! Følg med :)

Arkiv anmeldelser

Papa Can You Hear Me

Terningkast 5

Terningkast 5 i Telemarksavisa! Stavangerjenta Camilla Maria har kommet ut med platen «Papa Can You Hear Me». Den er en hyllest til Barbra Streinsands lange og innholdsrike karriere.

Les mer

Imponerende platedebut. Fredrikstad Blad

Imponerende platedebut

TERNINGKAST 5. «Diving with Dionysos». Hun vokste opp i Fredrikstad, som datter av Asbjørn Myrås, daværende organist i Østre Fredrikstad kirke.

Les mer

Internasjonal klasse! (Norsk Lyd)

Internasjonal klasse! (Norsk Lyd)

Camilla Maria Myrås fra Stavanger kommer her med et album det så absolutt lukter internasjonal klasse av.

Les mer

Modig prosjekt

Modig prosjekt

Hun gir seg i kast med selveste Barbra Streisands sangrepertoar, en blanding av gamle evergreens og nyere saker, fulgt av hviterussiske Minsk Kammerorkester.

Les mer

Camilla Maria Myrås

Drømmende sjønn!

Camilla Maria Myrås er sanger og låtskriver fra Stavanger. Etter MaiJazz 2007 ble hun beskrevet som regionens vakreste stemme. Hun har vært aktiv som frilans artist, musiker, låtskriver og sangpedagog siden 1994.

Les mer

Camilla Maria hyller Barbra (Stavanger Aftenblad)

Camilla Maria hyller Barbra (Stavanger Aftenblad)

Camilla Maria Myrås har brukt stemmen til å synge pop, jazz, gospel, country, soul, kirkemusikk og mer til, men denne gang velger hun det hun er aller mest glad i: Balladene til Barbra Streisand.

Les mer